10 af internettets bedste nail art blogs

Flotte negle

Når det kommer til nail art, så skal man ikke fjolle rundt. Ud over altid at være på jagt efter den seneste neglelak kollektion, manicure trends og nail art tutorials, er der også en del forskellige nail art blogs på nettet. Om det så er til inspiration til vores næste manicure eller en anmeldelse af en ny slags neglelak, så kan nail art blogs være utrolig inspirationsfyldte og et godt værktøj.

De 10 bedste Nail Art blogs fra udlandet

Nail art manicure med leopard

Hvis du er nybegynder og leder efter hvordan man f.eks. laver simple polkaprikker eller om du er en professionel der vil genskabe et look fra en runway så er der en blog derude der passer til dig.

Jeg har samlet 10 af de bedste blogs inden for nail art, så gør dig klar til at få inspiration til nail art kastet i hovedet!

 

Polish and Pearls giver dig nail art tutorials for begyndere og profesionelle, altid med en feminine kant.

Fleury Rose bor I New York og arbejder med manicure til dagligt. Hendes arbejde har været i Teen Vogue, Paper Magazine og på runways bed Fashion Week. Tag et kig på hendes blog for masser af inspiration til nail art.

Miss Ladyfinger har taget sin passion for negle og gjort det til et fuldtidsjob. Hun tager looks fra runways og lakerer dem på sine negle.

Neverland Nail Blog giver trin-for-trin billeder til nail art tutorials og hvordan du kan skabe sød og sjov nail art.

Get Nailed vil give dig video instruktioner om hvordan du kan bruge nail stampers, og hvordan du kan lave galaxy manicure, som alle elsker og meget mere.

Chalkboard Nails lyder måske som noget der får hårene på armene til at rejse sig, men denne nail art blog er nok den eneste gang du vil nyde negle på en tavle. Der er masser af anmeldelser af neglelak og nail art trends.

Copy That Copy Cat er en nail art blogger fra Australien, som tester de seneste trends og negleprodukter, alt sammen mens hun kommer med en masse tips samtidig.

The Daily Polish er en blog som viser en ny manicure hver dag. Alle der lakerer deres negle så ofte har helt sikkert en masse gode tips og dele ud af.

Katrina’s Nail Blog indeholder manicure som er inspireret af hverdagens kunst (som en blomster-tallerken eller sangtekst) og anmeldelser om neglelak, så du kan lære hvilke er bedst før du køber.

Nailed It er set på Glamour, BuzzFeed og Stylelist.com (for blot at nævne et par stykker) og med sådan en omfattende gang presse ved man, at hendes nail art er noget for sig selv.