7 gode produkter til fyldigere hår

kvinde med fyldigt opsat hår

Mangler dit hår volumen, så fortvivl ej – der er nemlig nogle produkter, som kan gøre vidundere for dit hår og give det ultimativ volumen. Ikke flere tynde og kedelige hestehaler! Har du fint hår, så er der også håb for dig, hvis du ønsker mere volumen.

Her på Beautybag vil vi rådgive til 7 produkter til fyldigere hår, som er de bedste og mest effektive af slagsen.

Gode produkter til fyldigt hår

kvinde med fyldigt opsat hår1. Nioxins 3D-stylingserie. Denne serie er specielt udviklet til at opnå et fyldigere hår, men uden at produkterne tynger. Deres Thickening spray og Bodifyng foam er især gode produkter, hvor du tydeligt kan se og mærke en forskel.

2. Anacaps tri-activ food supplment fra Ducray. Det er ikke kun produkter der kan hjælpe med mere volumen, da du kan hjælpe håret indefra også. Dette daglige kosttilskud hjælper dine hårsække med at få de mest optimale forhold, til at give dig et glansfuldt hår. Dine negle bliver også forstærket, så der er en bonus at hente her. Kosttilskuddet indeholder bl.a. B3, B6 og B8-vitamin og jern.

3. Lengthening hair & scalp elixir fra Alterna. Hvis dit hår bliver ved med at knække, så er det svært at opnå et fyldigere hår. Denne serum styrker og plejer din hovedbund og længderne, så dit hår kan vokse sig fyldigere, stærkere og sundere. Effekten skulle vise sig efter ca. 2 uger.

4. Cerafill-serien fra Redken. Hvis du har fint hår, så brug en shampoo og en balsom som er egnet til netop det. Cerafill-serien fra Redken renser din hovedbund, så dine hårsække ikke bliver tilstoppede. Dermed styrker den også hårfiberet, så de ikke knækker så let. Produkterne indeholder ingefær og mynte, og det giver en opfriskende følelse, som man straks kan mærke.

5. Thickening tonic fra Aveda. Hvis du har fint hår, så ved du også hvor svært det er, at få det til at sidde ordentligt. Denne spray giver håret et usynligt lag, som gør at det føles tykkere, og samtidig beskytter det mod varmredskaber.

6. Trichotherapy the ultimate hair and scalp regime fra Philip Kingsley. Philip Kingsley, også kendt som The Hair Doctor, er ekspert I sundt hår oh hovedbund. Han har derfor lavet dette 3-trinssystem, som er til fint eller tyndr hår. Det første trin er en proteinspray til hårlængderne, det andet er dråber til din hovedbund og det tredje er et mineral- og vitamintilskud, som skal booste væksten.

7. Roll brush fra Kevin Murphy + Easy cord hårtørrer fra Remington. Når det kommer til at få et fyldigere hår, så er en rundbørste og en god hårtørrer et must. Børsten fra Kevin Murplhy er lavet i mahogniatræ og med vildsvinehår, som ikke skader håret, men dermed giver det et løft fra bunden. Blæs dit hår igennem med varm luft, når du former håret og giv det derefter et blæs med koldt ludt for at lukke dine hårstrå igen, og dermed holde formen på plads.