Din guide til naturlig hverdagsmakeup

Spørger du enhver fyr om hvilket makeup de foretrækker til en kvinde, vil de fleste nok sige en naturlig hverdagsmakeup eller i hvert fald ikke særlig meget. No-makeup looket og naturlig makeup er blevet mere og mere populært og vil du gerne prøve noget andet end du plejer, så læs her om hvordan du opnår et naturlig makeup look.

Naturlig Makeup Guide

kvinde med naturlig hverdagsmakeup

Forbered din hud. Et naturligt makeup look starter med flot hud. Sørg for rensning af ansigt hver aften og brug makeup-fjerner for at fjerne din makeup. Når du har renset ansigtet, brug crreme og gerne fugtighedscreme. Når du bruger fugtighedscreme, så husk at finde ud af hvilken type hud du har, så din hud kan få den optimale pleje. Vi har lavet en guide her. Efter du har fugtet huden, brug en makeup primer for bedre at holde på din foundation eller concealer.

Gør huden ensartet. Dit våben vil afhænge af hvor meget dækning du har brug for. Hvis du har flot hud, så gå efter en tinted fugtighedscreme eller dæk røde områder med en lys concealer. Har du brug for mere til at dække? Påfør et tyndt lag foundation. Her er en beauty blender perfekt til det naturlige makeup look, da den blender foundation godt ud for ensartet hud.

You glow, girl. Nøglen til naturlig hverdagsmakeup er en smuk glød. Her kommer de hemmelige våben ind i billedet; glimmer og highlighting. Lys dit ansigt op med et par strøj under øjenbrynene, i hjørnerne af øjnene og langs kindbenet for at give din hud en flot og naturlig glød.

Påfør lidt farve. Der er en hårfin grænse mellem sovekammerøjne og jeg-er-lige-stået-op øjne, og det er en øjenvippebukker og et lag – kun et! – mascara. Væk med eyelineren og øjenskygge, da dette er et naturligt makeup look, og det skal jo helst ligne du ikke har makeup på. Vil du have lidt farve til kinderne? Så vælg en flydende eller creme rouge for et mere naturligt og blended look.

Set it and forget it. Hvis din hud har tendens til at være lidt fedtet, og du dermed skal friske dit look op flere gange om dagen, så kan du bruge setting powder for at løse problemet. Det går ind og sørger for at din makeup holder hele dagen, og at din hud ikke bliver fedtet.

 

Håber du kunne bruge denne naturlige makeup guide til noget. Der er ikke noget smukkere end en naturlig hverdagsmakeup der alligevel komplimenterer dine træk – helt naturligt!