Få din neglelak til at holde længere

kvinde med perfekt rød neglelak

Der er sjældent nogen større skønhedsfrustration, end at have helt perfekt-lagt neglelak og at den så begynder at skalle en til to dage senere, ikke sandt? Der er dog nogle metoder til at få neglelak til at holde længere, og hvis du gør det rigtigt, så kan du endda få den til at holde i 7 dage.

Hvad enten du er på vej hen til neglesalonen eller er i gang med en DIY-manicure, så er her et par tricks til at holde din negle perfekt lakeret hele ugen.

Tips til at få din neglelak til at holde i op til 7 dage

kvinde med perfekt rød neglelak

1. Lav de praktiske ting først. Hvis du har en del opvask eller noget havearbejde på din to-do liste, så er det med at gøre alt dette før du lakerer dine negle. Ellers er du godt på vej imod skallet neglelak allerede på første dag.

2. Neglelakfjerner: Det er ikke kun til at fjerne neglelak. Selv om du ikke havde neglelak på inden du lakerer, så forbered dem til det, ved at gnide lidt neglelakfjerner på neglene med en vatrondel, og helst noget som er acetone-basret. Det forsikrer at der ikke er noget olie, vand eller creme tilbage på dine negle, når du skal lægge base coat.

3. Lad vær med at springe over. Nogle gange kan man godt være på farten, og dermed glemme sin base coat og top coat. Disse to er dog begge med til, at din neglelak vil kunne holde længere.

4. Vælg din farve med omhu. Dette kan måske virke som et åbenlyst råd, men nogle gange skal man huske sig selv på, at vælge en god farve, hvis man vil have sin neglelak til at holde længere. Når man ikke vil omlakere sine negle efter et par dage, så er det godt at gå efter neglak med glitter eller en farve som er tæt på ens hud, da man ikke ser at de skaller så nemt.

5. Sørg for god tid til tørring. Her mener jeg mellem hvert lag og efter du er færdig. Det er nøglen til at bevare en fin neglelak.

6. Påfør flere top coats. Ved at lakere dine negle med en top coat hver anden dag, så sørger du også for, at undgå at dine negle krakelerer. Det hjælper dem også med at bevare et fintog skinnende look.