Find den perfekte makeup til din øjenfarve

blå øjne med blå øjenskygge

Dine øjne er allerede smukke, men hvis du vil have dem til at fremstå endnu smukkere, så er du kommet til det rigtige sted.

Har du blå, brune eller blå øjne, så er der nemlig nogle specifikke øjenskyggefarver, som får dine øjne til at fremstå på den bedst mulige måde, og som hjælper med at fremhæve din øjenfarve.

Makeup til brune øjne

brune øjne med øjenskygge i guld

Ja, du deler øjenfarve med halvdelen af verdens befolkning, men det betyder ikke at du er skabt til at blende ind sammen med alle andre. Da brune øjne er neutrale, så er det faktisk de fleste farver, som vil få dem til at se flotte ud. Men hvis du vil fremhæve din øjenfarve på den bedst mulige og unikke måde, så skal du gå efter øjenskygge i farverne:

  • Lilla: Dette er den mest universelle og flatterende øjenskygge til brune øjne, da den går godt med alle hårfarver og hårfarver.
  • Blå: Nogle vil mene at det kan være lidt 80’er-agtigt at have blå øjenskygge på, men hvis du dertil bruger en royalblå langs vippekanten, så er det en fantastisk makeup til brune øjne. Den blå farves kølighed er en god kontrast til den varme brune farve.
  • Gul/orange: Hvis du har mere hasselnød-farvet øjne, så kan guldfarver virkelig bringe det gule skør frem i dine øjne, og især dem med lidt bronze eller kobber nuancer er rigtig smukke.
  • Sølv: Da sølv er en meget kølig tonet farve, så er den rigtig god til den varme brune øjenfarve. Alle sølvfarver vil se flotte ud – metallic sølv, platinsølv.. Pas dog på med at påføre sølv under din vippekant, da det kan fremhæve mørke rande.

 

Makeup til blå øjne

blå øjne med blå øjenskygge

Har du blå øjne så pris dig heldig, da rigtig mange ønsker dig sådan et par! Der er mange farver som kan tage dine flotte blå øjne til uimodståelige blå øjne. For at fremhæve din øjenfarve på den bedst mulige måde, så skal du gå efter øjenskygge i farverne:

  • Orange: Mange tænker ikke på orange som en særlig flatterende øjenskygge, men orange nuacer er en fantastisk farve til blå øjne. Orange toner giver en smuk kontrast til blå øjne, som virkelig får øjnene til at poppe. Det behøver ikke være en skrigende orange, og øjenskygger i kobber, fersken, koral og bronze har samme farve.
  • Kølige farver: Disse farver kan også være rigtig flotte til blå øjne, og især sart til medium blå, sarte lyserøde nuancer, violet, lilla og dyb blå er fantastisk makeup til blå øjne.
  • Grøn: For kvinder med lidt grøn eller hasselnøddebrun i farven, vil grønne farver være gode. Det kan være turkis, men igen skal det være sarte nuancer

 

Makeup til grønne øjne

grønne øjne med neutral øjenmakeupHar du grønne øjne, så er du en af de få i verden der har – det er nemlig den øjenfarve som forekommer mest sjældent. Grønne øjne kan være utrolig smuke og her skal du især gå efter følgende farve, for at fremhæve din øjenfarve bedst:

  • Varme farver: Varme nuancer er den perfekte kontrast til grønne øjne. Især farver som bronze og guld er smukke farver, som man også oftest ser på den røde løber på kendte med grønne øjne.
  • Kobber nuancer: Ligesom bronze, så omhandler dette makeup-tip om varme toner. Kobber toner er flotte, da de virkelig får fremhævet dine øjne.
  • Lilla: Det er som om det passer til alle øjenfarver, og især til grønne! Grøn og lilla går rigtig godt sammen, og derfor kan du trygt kaste dig ud i de lilla nuancer, da det er en smuk makeup til grønne øjne.

Jeg håber du kunne bruge disse tip til hvilken makeup der skal fremhæve din øjenfarve!