Guide til at få sunde negle

manicure til hjemmebehandling

Tit kan ens negle komme til at lide en del når man bruger lak ofte, og dermed kan de blive både misfarvede og skrøbelige. Hvis dette er sket, så er det måske på tide at give dem lidt hvile og i denne artikel kan du læse om gode produkter, til at få dem sunde igen.

Produkter til sunde negle

Sally Hansen Diamond Strength Cuticle Nail Cream. Denne creame er rigtig god, hvis du lider af skrøbelige negle, da den går ind og modvirker revnede neglebånd og rødder, samt hårdhed. Denne kan købes til en pris på 80 kroner.

neglepleje-slide-billede

Essie All in One Base. Denne lak er et must, hvis du ønsker sunde og flotte negle. Produktet går ind og styrker, så du ikke skal bekymre dig om at dine negle knækker hurtigt. Denne koster 129 kroner.

OPI Nail Envy Nail Strengthener. Denne er lidt ligesom Essie, da den går ind og styrker. Produktet koster 190 kroner.

Depend Smart Triple Active Kit. Her får du den ultimative pakke til sunde negle! Der er både neglebåndscreme, neglebåndspeeling, fil, manicurepen, avocado-olie og neglebørste. Denne kan helt klart anbefales, da den har alle de nødvendige ting, og den koster kun 199 kroner.

Sally Hansen Insta-Brite Nail Whitener. Hvis du lider af misfarvning, så er dette produkt lige sagen, da den går ind og gør dem hvidere. Produktet kan købes til 70 kroner.

SpaRituals Cuti-Cocktail. Har du hårde neglebånd, så er dette et godt produkt, da det går ind og blødgør. Produktet koster 120 kroner.

Essie Let it Shine Top Coat. Hvis du ikke helt kan undgå at bruge lak, så kan jeg anbefale denne lak fra Essie, som gør dine negle blanke og samtidig styrker dem, så de ikke knækker let. Produktet kan købes til 129 kroner.

Jeg håber I kunne bruge nogle af produkterne til inspiration! Hvis du vil læse mere om neglelak, og hvordan du får den til at holde længere, så tjek vores tidligere artikel ud om emnet.