Iklæd din mand i jakkesæt til nytårsaften

Iklæd mand i jakkesæt nytårsaften

Der er mange måder at klæde sig på til nytårsaften, men hvis I skal være pænt klædt på bør, I bære jakkesæt og kjole som par. Du bør derfor arbejde på at få din mand iklædt jakkesæt nytårsaften, så han er påklædt til begivenheden.

Der er mange traditioner forbundet med nytår og alle har hver deres standarder og traditioner. De fleste synes det er fedt at være fint klædt på, enten med skjorte og blazer eller et jakkesæt. Det samme bør gælde for din partner.

Jakkesæt gør noget specielt ved looket

Der er ingen tvivl om at jakkesættet gør noget specielt ved looket hos en mand og det ved du sikkert allerede som kæreste eller partner. Det vil ikke kun gøre dig stolt af ham, men ligeledes gøre ham mere lækker i dine øjne. Med andre ord kan I bruge tøjet som opvarmning til senere når festen kulminerer og når I eventuelt skal hygge efterfølgende.

Iklæd mand i jakkesæt nytårsaftenDu bør selv bære en flot kjole for at give ham samme følelse og output, ligesom det altid er rart at føle sig lækker til en fest. Der findes mange nytårskjoler på nettet, så der er rigeligt med muligheder at vælge imellem.

Hvad angår jakkesættet, er der god grund til at prøve det i butikken først. Der er intet værre end noget der sidder forkert eller grimt. Det kan være grimt over skuldrene, eller med for korte ærmer eller bukselængde. Pasformen skal være i orden, for at effekten ikke skal have modsat fortegn. Disse ting bør være 100 % i orden.

Mere stilfuld, mere elegant

Langt de fleste jakkesæt vil betyde at man kommer til at se mere stilfuld og elegant ud som mand. Det gælder i særdeles hvis du vælger et jakkesætmærke som Joop! hvor det klassiske og elegante look er gennemgående.

De fleste kvinder kan skrive under på, at der er forskel på at se en mand i t-shirt, blazer & skjorte eller jakkesæt. Det hele bliver løftet til et højere niveau og da nytårsaften er en specielt begivenhed, bør påklædningen være det samme.

Vi håber at alle læsere kommer godt ind i det nye år, men husk at I selv er med til at gøre aftenen ekstraordinær. Det gør i ved at gøre noget ekstra ud af påklædningen, maden og hvad der ellers skal ske.