JOOP! jakkesæt

Joop jakkesæt

JOOP! er et tysk luksusmode tøjmærke stiftet i 1986 af den tyske designer Wolfgang Joop. JOOP! producerer blandt andet jakkesæt i høj kvalitet til manden, der leder efter det helt rigtige sæt.

Det rigtige jakkesæt er en nødvendig ejendel i en hver mands klædeskab, uanset om manden går med jakkesæt til hverdag og på arbejdet, eller hvis det kun er til fester, at sættet bliver fundet frem.

Hvorfor vælge JOOP! jakkesæt?

Når det rigtige jakkesæt skal findes, er det en god idé at lede i JOOP!s sortiment. Det er der flere grunde til. Et jakkesæt er et statement, siger JOOP! selv, og det er rigtigt nok. Vælger du et sæt fra deres sortiment, viser du at du er modebevidst, men samtidig klassisk i dit tøjvalg.

Joop jakkesætDer er blevet givet opmærksomhed til de mindste detaljer i jakkesættene fra JOOP!, hvilket er vigtigt, når et helt klassisk sæt skal skille sig ud. Det handler om at finde et sæt, der passer til din personlighed. Det er muligt, selvom ens personlighed og smag i tøj ikke er usædvanligt spraglet, farverigt og skiller sig ud fra mængden.

Et sæt, der er nede på jorden, klassisk, elegant, passer til samtiden og samtidig er tidsløst fortæller masser om den person, som bærer sættet – og netop sådan et sæt, kan du finde flere forskellige udgaver af hos JOOP!

Samtidig er kvaliteten i top, hvilket er vigtigt, når et jakkesæt skal vælges. Det er langt bedre at bruge lang tid på at finde det rigtige, og ikke købe hverken det første eller billigste – det sæt, der er lidt højere i prisklassen, er ofte det, der holder i længest tid.

Er designet tidsløst og er kvaliteten i top, kan det samme sæt sagtens holde i mange år. Derfor er det også vigtigt at holde øje med pasformen, der skal være helt rigtig. Intet kan ødelægge et flot jakkesæt som en helt forkert størrelse. Det må hverken være for småt eller stort. Vil du have et sæt, der sidder til, så vælg slim fit og i den rigtige størrelse, i stedet for at gå ned i numrene.

Der er ingen tvivl om at brandet er blevet populært i Tyskland og mange af de omkringliggende lande, herunder Danmark. Er du mere til de skandinaviske mærker og produkter, kan du med fordele overveje norske Moods of Norway eller danske Bertoni.

Varianter i mange farver og designs

Endnu en grund til at vælge JOOP! er de mange forskellige farver og designs. Overordnet set er alle sæt moderne og i høj kvalitet, men det er for eksempel både muligt at få et sæt, der er slim fit, ekstra slim fit eller en tredje moderne fit.

Derudover findes sættene i mange forskellige farver, og især har JOOP! et stort udvalg af blå sæt. Mange tror, at det sorte sæt er det mest klassiske og normale, men det er ikke tilfældet. Derimod er det blå sæt det sikre valg, og det som passer bedst til hverdag og fest. Oftest er sættene mørkeblå, men hos JOOP! er det muligt at erhverve sig et lyst blå sæt, som især er et rigtig godt valg som bryllupstøj – især i foråret og sommersæsonen.