Manicure hjemmebehandling

manicure til hjemmebehandling

Om du prøver at spare nogle penge eller om du bare har for travlt til at tage en smut forbi neglesalonen, så er der meget at elske ved en hjemme manicure.

Der er bare noget særligt over perfekt lakerede negle, og her kan du spare en masse penge ved at lave din egen manicure hjemmebehandling.

Jeg har fundet en video til jer, som jeg synes giver et rigtig godt bud på en manicure man selv kan klare, og det er jo altid lettere at ordne neglepleje hjemme.

 

Neglepleje hjemme

Udover hvordan man kan lave sin egen lille hjemme manicure, er der her nogle tips til hvordan du kan få d

en perfekte hjemme hos dig selv!

manicure til hjemmebehandling

1. Klip dine negle når de er for lange. I stedet for at lade dine negle gro indtil de selv knækker, så kom dem i forkøbet og klip dem inden de bliver for lange.

2. Spis dig til bedre negle. Sarte negle kan ofte være forårsaget af jernmangel. Mad der er rig på jern er bl.a. nogle arter af fiske, sojaprodukter, bønner, linser, fuldkornsprodukter, spinat, friske grøntsager, asparges, persille, nødder, æggeblommer og tørret frugt som f.eks. rosiner, dadler og abrikoser. Alt dette hjælper til at holde dine negle sunde!

3. Massér dine negle. Brug en vatrondel som er dyppet i frisk citronsaft og rens dine negle. Skyl derefter med varm vand. Det giver dine negle et flot og blank udseende, samt hjælper dem til at gro.

Jeg håber du kunne bruge disse tips til neglepleje hjemme samt manicure hjemmebehandling.