Sådan vælger du den rigtige shampoo

Sådan vælger du shampoo

Kender du det der med at stå foran hylden med Shampoo, nede i dagligvarebutikken – eller Matas? Det gør jeg. Derfor satte jeg mig for at finde ud af, hvordan man vælge den rigtige shampoo. Og netop det, vil jeg gerne give videre til læserne.

Så spænd selen. For i denne artikel kommer Beautybag ind på, hvilke typer af shampoo der er – og hvilke typer du skal gøre brug af.

Typer af shampoo

Tænker du at det er fint nok at gøre brug af en simpel og standard shampoo? Det skal du ikke være sikker på. Der er nemlig lavet mange forskellige typer af shampoo, som gør, at hvis du vælger ’’den rigtige’’ shampoo, vil du opleve en følelse af at have det perfekte hår. Intet mindre.

  • Shampoo til skadet hår. Hvis du har skadet hår kan shampoo have en ’helbredende’ effekt, som kan ’redde’ dit hår.
  • Antiskæl. Skæller du, ligesom mange andre danskere gør? Det er absolut ikke noget at være flov over. Det er der mange af os der gør. Det fantastiske er at der findes shampoo, som hedder ’antiskæl’. Hvis du bruger sådan en shampoo, vil du ofte holde op med at skælle. Ret cool, ikke?
  • Shampoo til farvet hår. Vil du gerne beholde den flotte farve i dit hår? Så gør brug af en af de special-lavede shampooer, som har fokus på at rense håret, i stedet for at ’gnide’ farven af.
  • ..og der findes mange andre former for shampoo. You get it.
  • Læs shampoo guiden her.

Sådan vælger du shampooEr normalt shampoo fint nok?

Det korte svar: ja, det er det.

Det lange svar: ja, det er det. Men spørgsmålet er om du synes at det er fint nok? Du kan nemlig få mange forskellige typer af shampoo, hvilket vil sige, at uanset hvilken type hår du har, så vil du kunne finde en optimal shampoo.

Shampoo er ikke dyrt – så hvis det special-lavede shampoo koster lidt mere, så ’overlever’ du nok. Men det er naturligvis et individuelt spørgsmål. Hvis du har lyst, så køb special-lavet shampoo. Hvis du synes det ’normale’ standard shampoo er fint nok, jamen så køb det.
For standard-shampoo er fint nok. Det store spørgsmål er blot: har du lyst til at nøjes?

Du kan købe shampoo mange forskellige steder. Nogle af de mest populære steder er f.eks Matas og dagligvarebutikker, som f.eks. Bilka.

Udnyt nettets store udvalg

Du kan med fordel købe shampoo på nettet, hvor du ofte vil få et større udvalg. Priserne på nettet vil ofte være i den lave ende af ’skalaen’, grundet en generel stor priskrig online blandt netbutikkerne. Det kommer dig som forbruger til fordel. En stor fordel.

Beautybag håber at du får valgt den helt rigtige shampoo, som du vil blive glad for. Når først du har fundet den rigtige shampoo, er det blot at blive ved med at købe den. For den virker. Simpelt.