TIP: Påsætning af kunstige øjenvipper samt aftagning af vipper

aftagning af kunstige øjenvipper

Er du også en af de piger, som måske ikke er født med verdens længste øjenvipper? Og synes du også det kunne være rart at gå med kunstige øjenvipper, men ved måske ikke helt hvordan man påsætter dem? Så læs videre!

Her kan du nemlig få tips til påsætning af kunstige vipper, tips til aftagning af vipper og tips ved køb af kunstige øjenvipper.

Køb af falske øjenvipper

Man siger ofte ved køb af makeup, at det dyre makeup ikke nødvendigvis er det bedste, og kunstige øjenvipper er ingen undtagelse. Der er mange gode muligheder i fx. Matas, men køber du dem online kan du få dem til en brøkdel af prisen. Men ligemeget hvor du køber dem, så er der nogle ting du skal tænke over:

kunstige øjenvipper påført mascara

1. Øjenvipper i ægte hår. For det første er øjenvipper lavet af ægte hår anbefalet over øjenvipper lavet af syntetiske fibre. Vipper i ægte hår blender bedre sammen med den naturlige vippekant, og så tager de meget bedre imod mascara end de syntetiske.

2. Vær opmærksom på kanten. Ved køb af et helt sæt øjenvipper, så læg mærke til bredden på vippekanten (båndet som de individuelle viper er sat fast på). En tynd eller ”usynlig” vippekant er at foretrække over f.eks. en tyk eller uigennemsigtig kant, da det er mere tydeligt, og noget man hurtigt ser. Derudover er dem med tynde vippekanter også lettere og mere behagelige. Så det skal du lægge mærke til inden køb af kunstige øjenvipper.

3. Formen har betydning. Ved køb af kunstige øjenvipper vil man hurtigt opdage, at de kommer i mange forskellige former og længder. Vælg dem i en form og længde som er tæt på din naturlige øjenform og med det look som du ønsker. Hvis du er i tvivl, så vælg et medium længde sæt kunstige øjenvipper med en rund form.

 

Påsætning af falske øjenvipper

For at gøre det nemmere end en trin for trin guide, så har jeg fundet en video, som er rigtig god til at påsætning af kunstige øjenvipper. Det er altid nemmere når man ser det og ikke blot læser det.

 

Aftagning af vipper

aftagning af kunstige øjenvipper1. Start med blidt at trække den falske øjenvippe fra den ene ende og derefter blidt rykke den lidt frem og tilbage indtil vippen kommer af. Det er den mest skånsomme metode for aftagning af vipper, og du skal ikke hive og trække – stille og roligt.

2. Brug en silikonebaseret øjenmakeup-fjerner og en vatrondel til at fjerne eyeliner og lim. Det kan også være du har brug for mere end én vatrondel til at fjerne det sidste genstridige lim.

3. Du skal ikke fugte den kunstige øjenvippens vippekant. For at fjerne lim fra vippekante, skal du blidt hive limen væk fra den med små træk.

4. Placer til sidst vipperne i den opbevaring som vipperne kom med.

(Note: Kunstige øjenvipper er altid bedst den første gang. Af hygiejniske årsager er det ikke anbefalet at bruge et par øjenvipper mere end 2-5 gange)